Ingatlan iroda


Az Expert Ingatlaniroda fő célja, hogy minden esetben megtalálja ügyfelei számára a legideálisabb megoldást.
Ha most úgy gondolja, hogy szeretne ingatlant eladni vagy vásárolni, egy beszélgetés után lehet egészen más megoldást tart majd célra vezetőnek.
Sokan menekülnének a magas törlesztő részletektől és a szeretett házat nehéz szívvel, de mégis eladnák. Talán találunk olyan fizetési konstrukciójú megoldást, melynek következtében még sem kell a családi fészket feláldozni.
Több, a környéken illetve Budapesten működő ingatlanirodával való kapcsolatunk révén, csere megoldások is születhetnek, amennyiben meg tudjuk a tovább lépési szándékokat.
Több ügyfél keres már megépült házat, de nem találja az igazit, de az építkezéstől egyenesen viszolyog. Fél a sok utána járástól, a többlet költségektől, az átveréstől, … Erre is van megoldás! Egy megbízható, sok referenciával rendelkező cég, aki árgaranciát vállalva, előfinanszírozza az építkezést. Szolgáltatásai: tervezés, pályázatírás – az állami támogatásért, hogy Ön energiatakarékos ház boldog tulajdonosa lehessen-, lakberendezés.
Ha úgy gondolja, hogy szeretne megoldást találni ingatlannal kapcsolatban felmerült gondjaira és szolgáltatásaink közül igénybe venné, valamelyiket kérem, tiszteljen meg bizalmával!